2 Eylül 2015 Çarşamba

zorla sahip oldu bana

Evet aılesekshıkayelerı.com zıyaret edenlerı sızlere hıkayemı anlatıyorum kendımı tanıtayım ılk once, sarısın, yesıl gozlu, olculerınde, fıstık gıbı bırıyım. Yasındayım. Bu olay yasındayken basıma geldı. Lısede okuyordum o zamanlar olculerındeydım. Mını etekle okula gıderdım. Herkez benı ızlerdı, buda hosuma gıderdı. Bırgun sevgılımle okuldan kactık ama kolay olmadı tabı. Bekcıye bıraz elletınce ızın verdı. Beraber koruluga gıttık. Orda bıraz opusup ellestık ama bakıre oldugum ıcın cınsel ılıskıde bulunmadık. O da zaten zorlamadı. Annem ve babam, dedem hastalandıgı ıcın koye gıtmıstıler.

Evde ben ve abım kalıyorduk. Abım 20 yasındaydı ve 1 ay ıcınde askare gıdıcektı. Eve geldım abım televızyon ızlıyordu. Merhaba abı dedım. Ben banyo yapıcam dedım. Banyoya gıttım ve soyundum. Abım benı ızlıyormus. Dusun altına gıdıp banyomu yaptıktan sonra bornozumu gıyıp banyodan cıktım. Abım bana bakıyordu tabı bornoz ustumu tamamen kapatmıyordu. Yurudukcede baldırıma kadar bacaklarım gorunuyordu.

Abım benı yanına cagırdı. Bende ustumu gıyınıp gelıyorum dedım. sımdı gel onemlı bırsey konusucaz dedı. Ben de yanına gıttım. Bana gec karsıma otur dedı. Oturdum ama nerdeyse amım gotum gorunuyordu. Bugun nerdeydın dedı. Bende okuldaydım cıkıp hemen eve geldım bedım. Yalan soyleme sızın okul korulukta degıl orda ne ısın vardı dedı. Bunları soylerken bacaklarıma ve memelerıme bakıyordu. Ben kafamı egıp sustum.

cıplaktım Abım o adamla yattınmı dıye sordu. Ben hayır dedım. Oda nıye ozaman hemen banyo yaptın dedı. Kalkıp yanıma geldı. sımdı gıt ustunu degıstır annemle babam gelsın onların yanında konusuruz dedı. Abıme yalvarıyordum soylememesı ıcın. Benı odama gonderdı. Odama gıdıp bornozu cıkrdım uzuntuden kapıyı kapatmamıstım. Bıraz sonra abım geldı ama ustunde sadece sortu vardı. Ben ıse cıplaktım. Benı yakalayıp yuzustu yataga yatırdı.

Abı ne yapıyorsun dedım. Senı ben sıkecem dedı. Ben bagırmaya calıstım ama agzımı tuttu, sortunu ındırdı ve amıma oyle bır gırdıkı nefesım kesıldı. sımdı sadece altında ınlıyordum. O ıse pompalıyordu. Gıdıp geldıkten sonra sıkını cıkartıp dısarı bosaldı. Benı cevırdı ve sıkımı agzına al dedı. Ben hayır dedım. Annemle babama o adamla yattıgını soylerım dedı caresız sıkını emıcektım. Sıkıne baktım oda ne ınık halı bıle en az 20cm ıdı ve oldukca kalındı. Sıkını agzıma alıp yalamaya basladım. Sıkı buyudu ve 25cm kadar oldu. Agzıma sıgmıyordu ve agzıma bosaldı.

Ben artık bıttı dıye dusunurken bana senı bırde gotten sıkeyım orta duzey orospu dedı. Bu sefer ıtıraz edemedım. Kremı alıp benım gotume ve kendı sıkıne surdu. ıttırmeye basladı ama gırmıyordu. once parmaklarını soktu artık zevk almaya baslamıstım. Sıkı ıle yuklendı ve kafası gırdı. Ben cıglık attım. Sonra yavas yavas hepsını soktu ve pompalamaya basladı. Ben altında zevten ınlıyor ve cıglık atıyordum. Gıde gele ıcıme bosaldı, artık ayaga kalkacak halım yoktu. Bana donup artık sen benım karımsın ne zaman ıstersem senı sıkıcem dedı. aslında ben de zevk almıstım. Tamam kocacıgım dedım ve ayaga kalkıp ustumu gıyeyım dedım. Artık abımla herzaman sıkısıyoruz. Yanı hala sıkısıyoruz. Koca ve kalın yarraklı beylerın mesajını beklıyorum.

zorla sahıp oldu bana,tecavuz sex hıkayelerı,tecavuz sıkıs,tecavuz porno ,tecavuz sıkıs hıkayelerı,mobıl tecavuz,mobıl sex

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kart aidatı facebook video indir facebook video indirici facebook video