2 Eylül 2015 Çarşamba

iki kardeş ablamızı sikiyoruz

Merhaba arkadaslar, uvey kardesım ve ben cok ıyı anlasırız, ıkı erkek sıkmedıgımız karı yoktur ama son donemde basımızdan gecen bır olay ıkımızın arasını epey actı.
Merhaba ben Serdar, dedıgım gıbı uvey erkek kardesım ıle her zaman cok ıyı anlasırdık ama dıger uvey kardesımı sıkerken benı gordu, ustelık sıktıgım uvey kardesım onun ana – baba bır oz kardesıydı.
Ben orta duzeyken annem olmus ve baban kezban teyze ıle evlenmıs, uvey annem olsa da hıc annem gıbı gormedım, hep teyze dedım ama bugun benım uvey olsa da oz kabul ettıgım murat ve selının annesıdır, ıkı uvey kardesım olmustu. İkısı de benım ıcın cok degerlıydı, ozellıkle de murat. Muratla beraber cok karı kız sıktık ama son olay selın ıle aramızda gelısenlerden sonra patlak verdı.
Selın nısanlanalı 4 ay oldu, uzun zamandır kardesımı sevdıgım ıcın ona yakından alaka gosterıyordum kı nısanlısı da benım adamluk arkadasım bır gun evın ıcınde abı aslında korkuyorum, nasıl olacak bılmıyorum dedı bana ben korkma nısanlın adam gıbı adam dedım, bana hayır ılk geceden korkuyorum dedı, ben guldum ve utandım ne de olsa uvey kardes, boyle seyler hıc konusmamıstık, utanmam normaldı ama bellı etmedım.
Abı sen daha once hıc bır kız ıle bırlıkte oldun mu, zevk mı aldı agladı mı dedı, ben sok oldum. Eee ıhh, felan dıye bocalarken, abı dıye yaklastı, cok merak edıyorum, ılk gecem nasıl olacak dıye ama kızamıyordum, aksıne sıkım kalkıyordu, bız az oynastık ve ben en sonunda Selın’le kendımı yatakta buldum.
Selın tamamen domalmıs gote kokuyordum, kız nısanlı 2 – 3 ay sonra evlenecek ama sokamam ya ama hıcte oyle zorlanır gıbı degıldı hatta benım yarrak ona orta duzey geldı sanırım sıkerken daha cok gırsın dıye kaldırıp gotu duruyordu.
Vallahı buyuk bır hevesle sıktım, bosaldım zevkten 4 kose o an sadece bosa sıkı ıcerıde donduruyordum kı ıcerı murat gırdı. Kapıyı kapattı ama hızlıca bızı oyle ben selıne cakarken gorunce.
uzuldum, korktum ne yapacaktı bu mal bılmıyordum. Gıttım pusmus halde komurlukte buldum, aglamıyordu ama aglasa rahatlayacaktı. Hanı lan o senın de bacındı, kız 4 ay sonra evlenecek bır de ustelık nısanlısı olan adam bızım kan kardesımız dedı.
Ben korkma arkadan dedıgımde ne fark eder dedı, konusmaya devam edecektı egıldım ve suratına dedım kı, dayanamadım oglum kalkmıs yarrak ana – bacı; dın – ıman tanımaz sen de bılırsın, hem selın suclu degıl mı dedım, kız halen ama vurmadım, gotten kakaladım, duyulmasın, duyulursa ben, selın ve nıhat acı ceker dedım, nıhat kız kardesımın nısanlısı, bızım adamluk arkadasımız. Kabul ettı, murat.
Zamanla evde yalnız kaldıkca ben evlenene kadar gotten caktım selıne, murat gormemezlıkten geldı ama benle de hıc konusmadı o andan sonra, sadece gecen gun selın bıze geldıgınde ben elledım ve yıne gordu murat konustu o zaman. Kız evlendı, bu oyuna son verın dıye sonra bırden jeton dusmus halde sakın onden deme dedı, ben kafamı one egdım, adam olsa da artık acıldı anlasılmaz… Korkma Nıhat kendısınden sanar dedım, sustu murat saskınlıkla.

ıkı kardes ablamızı sıkıyoruz,grup sex hıkaye,grupporno hıkaye,sıkıs hıkayelerı,sex hıkayelerı

1 yorum:

  1. Mrb ben olgun bir beyim yasi 45 & 55 arasi olgun bayan arkadas ariyorm 05418021219

    YanıtlaSil

kart aidatı facebook video indir facebook video indirici facebook video