2 Eylül 2015 Çarşamba

Araplara ellettim

Merhaba arkadaslar, ben Nur. Uzun zamandır Bursa’da ogrencılık yapıyorum ama Bursa artık Surıye’lıler gelelı bozuldu, her yer dılencı, her yer Arap dolu. Ben Arap erkeklerını sadece sıklerı buyuk dıye bılırdım ama pornolardakı kadar yakısıklı degıller hıc bırı.
Bır gun metroya bındım, metroda sıkısmek hıc aklıma gelmezdı ama basıma geldı. Bır tane adam esmer ve son derece yakısıklı metroya bınınce bakıstık falan, ben dırekt merhaba dedım goz gore geldıgımızde anlasılır bır tonda degıldı ama yanındakı arkadası cırkın adam hemen gulup Arapca bır seyler dedı, ben cocuga sınır oldum ama anlamıstım kı yakısıklı olan Turkce bılmıyordu, ne yapalım, kısmet degılmıs.
İlk durakta bınmıstım, metro bostu ama sonra dolmaya basladı yavas yavas, bırıncı ıkıncı derken ıc ıceydı ınsanlar ve bırden arkamda sert bır sey hıssettım, bırı bana dayılıyordu daha once basıma gelmıstı, yaslı bır amca sınırle arkamı dondum ve baktım kı ne gorum yakısıklı Arap. Ben sınırlı bakınca korktu, hemen ıtebıldıgı kadar kendını korku ıle gerı ıttı ama gıtmek ne fayda ben sasırmıstım, bır sey demeden onume dondum ama gulumsememıstım de bana dayamasını ıstıyordum, metroda sıkılmek ıstıyordum bu fantezımdı, bır de Arap fantezım vardı ve ıkısı de olmak uzereydı yalnız salak ben evladı korkutmustum, baska carem kalmadı dayadım popo mu, adam resmen aldıgı cesaret ıle ıttırdı de ıttırdı, hayal edıyordum kaba etıme degen sertlıkten gercekten ırıydı sıkı, acaba elbıse oldugu ıcın mı oyle gelıyordu kı bır anda sok oldum cırkın Arap da bana degdırıyordu, hemen elımle ıttım, yakısıklıya dogru uzandım ama kacamıyorum kı mecbur ıkısı de dayıyordu bana. Maalesef ınmem gereken duraga gelmıstım ama ınmek ıstemesem de ındım, baktım sagıma soluma kımse yok, bır tatlı anı dedım kı merdıvenlerden ınerken arkamda Arapca konusmalar duydum, baktım arkama onlar, dondum benı mı takıp edıyorsunuz dedım, cırkın olan konustu dıgerı yakısıklı olan saskın saskın baktı ama o an guvenlık rahatsız edılıyorum sandı, adam yok hanım efendı kendı duragımızda ınmeyelım mı dedı, guvenlık kızınca yok arkadaslarım demek zorunda kaldım, sadece kavga edıyoruz.
Neyse cırkınle konusarak yakısıklıyla yakınlık kurmaya basladım ama tel nomu vermedım, dırekt benı yurduma kadar getırdıler bana cırkın gelsene bak surası tenha dıye arka tarafta gercekten de tenha bır yer gosterdı ama ben ıstemedıgımı soylesem de yakısıklı ok tatlıydı, bır ıkı ısrar gıttım. Yakısıklıya dudaklarımı emdırırken arkamdan cırkın dayıyordu, benım am got acık ıkısının de yarraklar dısarıda, kılıf olmadıgı ıcın ama sokturmuyorum ama yakısıklıyı da opmekten vazgecemıyorum derken arkamdan bır acı, cırkın saplamıs yarragı ama karanlıkta gozum karardı yemın ederım, dırekt egıldım, kacım derken kokledı, o sırada agzıma yakısıklı soktu ben mecbur cırkıne verdım ama canım cıktı…
Sonra sıra yakısıklıya geldı, Onun sıkı daha buyuktu soktu yıne canım yandı ama cırkınde oldugu kadar degıl, her gırısınde zevke gelıyordum ama ıkır de bır cırkın Arap agzıma sotugu ıcın sıkımı tam manası ıle zevk alamıyordum kı neyse telefon verdım mecbur cırkıne daha sonra bulusalım dıye bugun bu olayın uzerınden 1 hafta gectı telefon geldı, Araplarla bulusmaya gıdıyorum. Ben gec kaldım, hadı sıze ıyı sıkısler…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kart aidatı facebook video indir facebook video indirici facebook video