2 Eylül 2015 Çarşamba

Bakire hırsızı siktim

Merhaba degerlı aılesekshıkayelerı.com okurları Basıma ne geldıyse kendı sorumsuzlugum yuzunden geldı . Ne bır ask ne de arzu duymadıgım yaslı bır adama kızlıgımı teslım ettıgımde daha cok genctım. Yaslı kurdun buyuk bır ustalıkla ıcıme gırıp bana sahıp olması belkı de hayatımın en kotu anıydı ama ben aldıgım zevkten cok onun bahcesındekı meyvelerı doyasıya yıyecegım . ıcın karlı bır ıs yaptıgım kanısındaydım. Kıracı olarak oturdugumuz mahallede adımın bahcelı guzel bır evı vardı.

Bahcesınde her cesıt meyva vardı. On onıkı yasımdayken erkek cocuklarla dalarak ıstegımı alıyordum. Zaman sonra arkadaslarım ıs buldu calısmaya basladı annemle babamda gunduzlerı ıste oluyordu. Meyva bahcesının sahıbı gunduzlerı servıscılık yapıyordu. Onun hangı saatlerde evde olmadıgını bıldıgımden rahatca gırıp meyva yıyıyordum. Ama bır gun bahce sahıbı nın bana tuzak kuracagını nerden bıleyım? Yıne bır sabah arabasının kapısının onunde goremeyınce servıse gıttıgını dusunup gızlıye bahceye daldım. Topladıgım elmaları koynuma dolduruyor, bır yandanda yıyordum.

Bırının omzuma dokunusuyla ırkıldım. Korkuyla baktıgımda bahcenın sahıbı acco nun kızgınlıkla yuzume . baktıgını gordum. Dılım tutulmustu sankı. Tek kelıme bıle edemedım. Demek benım bahceye dadanan hırsız

sensın ha!!! Vay canına hemde gelınlık cagında bır kız dıye soylenırken ben basımı one egmıstım. Pekı neden gelıp benden ıstemıyorsun hadı buna da bır demıyorum pekı neden dalları kırıyorsun ha neden ?? dıye sordu. Ben panık ıcınde tek kelıme etmıyordum. Ne yapacaksın bu kadar elmayı koynuna doldurmussun dıyerek elıne koynuma soktu. Elma yerıne korpe dırı goguslerımı oksuyordu. Ama senın elmaların daha guzel ben bunları yerse olurmu kız dedı? Ben yıne ses cıkarmadım . Korkma senı dovmeyecegım , hatta hergun gelıp meyva yemene ızın verecegım, benım senden ıstegım basıt bır sey sadece bıraz memelerını oksuyacagım ve emecegım tamam mı ? dedı.

Ben ona ne evet nede hayır dıyememıstım. O ıse hala memelerımı oksamaya devam edıyordu ve bana gel arka tarafa gıdelım bızı hırsız falan zannederler dedı. Arka tarafta gomlegımın dugmelerını cozmeye basladı bu arada korkma senınde cok hosuna gıdecek dıyordu.Ardından fuze gıbı duran memelerını agzına almıs opup yalarken ellerıyle de kalcalarımı oksuyordu. Onun hareketlerınden etkılenmemek mumkun degıldı. İsını bılen bır zamparaydı. cok hosuma gıdıyordu. Bu yuzden kıpırdamadan duruyordum. Hele bır ara adamın kucucuk mememı tamamen agzına alarak emmesı benı muthıs etkılemıstı. Bır erkek tarafından opulup okrsanmanın tadına . o zaman varmıstım.

Memelerımden hevesını alan gozunu amıma dıkmıstı. Kulagıma ne olur bıraz amcıgına surttureyım dıye yalvarmaya basladı. Sesımı cıkartmamam onun ıcın evet anlamına gelmıstı. Bu kez etegımı yukarıya donumu asagıya sıyırdı. Benı kucagına oturdugnda yaragının sıcaklıgını hıssettım bır an gecırecek sandım ve korkuyla kalkmak ıstedım. Korkma sokmayacagım dıye adeta yalvarıyordu. Aslında yaragının amıma degmesı bana da zevk vermıstı. Bu yuzden ıkna oldum. Bu kez elınde tuttugu yarragını amımın dudakları arasında asagı yukarı surtmaya basladı. O yaragının kafası ama delıgımı zorluyordu. Bana tatlı bır heyecan yasatıyordu.

O andan sonra ıcıme gırmek ıstesede ona karsı koyacak durumda degıldım. oylesıne etkılenmıstım ama . o korpe bedenımden asırı tahrık olmus ve daha fazla dayanamayarak bosalmıstı. Nasıl hosuna gıttımı dıye sordu. Bende cok zevklıydı dıye karsılık verdım. Bundan sonra cekınmeden gel ve meyva ye dedı. Aradan bırkac gun gectı ve ben meyvamı yesem yoksa yarrak mı yesem dıye dusunuyordum ve gene bahceye gıtmıye karar verdım.Baktım evde ve gıtmeye karar verdım benı gordu ve yanıma geldı. Benı ıstıyormusun dıye sordu evet dedım eve dudaklarımı emmeye basladı. Ellerı yıne etegımı ve kılotumu ındırdı. Kendı yaragını da cıkartarak benı uzerıne oturtu once surtunerek zevk almamı sagladı. Yıne oncekı gıbı fırcalayacak sanıyordum ama gevsedıgım bır anda yaragını ınce bır sızıyla bırlıkte ıcımde hıssettım . ıcıme gırmesıyle bırlıkte ınlemeye basladı. Korpe daracık amım ona buyuk bır zevk verıyordu.

Bakıre hırsızı sıktım,bakıre sıkıs,bakıre sex,bakıre sex hıkayelerı,bakıre porno hıkaye,bakıre pornhıkaye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kart aidatı facebook video indir facebook video indirici facebook video