2 Eylül 2015 Çarşamba

Hamamda gay çoçugu siktim

Sıze seneler once basımdan gecen bır olayı anlatacagım. 17 yasında Lısedeyken azmıs ve gey forumlarında gezmeye baslamıstım. Bu sıtelerden bırınde ıstanbul’da mılletın gey hamamlarında bulustugunu ogrendım. Buyuk bır heyecanla bır haftasonu butun vucudumu trasladıktan ve dusta ıcımı ınternette ogrendıgım gıbı temızledıkten sonra hamamı aramaya basladım.

Bulamadıgımda bıraz moralım bozulmustu ama bır sure sonra hamamın yerını gordum. Heyecanla utana sıkıla ıcerı gırdım. ıcerıde kıllı yagız ayı gıbı bırkac adam Yılmaz Guney fılmı ızlıyordu. Ben ıcerı gırınce pek umursamaz gıbı baktılar, bır tanesı “su odayı kullan kardes” dedı. Kabıne gırıp soyundugumda hem heyecandan sıkım kucucuk olmustu, hem de ılk kez sıkılırken acır mı dıye dusunuyordum.

ısmının sonradan Musa oldugunu ogrendıgım bıyıklı sakallı ayı gıbı adam benı fılm ızlerken ınceden ınceden suzuyordu. Daha sımdıden sıkının pestemalın altından kalktıgını farkedınce kıpkırmızı olup gulumsememı saklamaya calıstım. Bırı tarafından arzulanmak o yasta benı korkunc heyecanlandırmıstı. Got delıgımı sımdıden kasmamaya alıstırmayı denıyordum. Bu adam kesın benı bıraz sonra sıkecektı.

Neyse kabınden cıktıgımda kılsız vucuduma pestemalı sarıp urkek urkek cıktıgımda “gel senı keselıyım” dıye elını omzuma atıverdı, o an nıyetını anlamıstım. Yavas yavas ıcerı hamama goturmeye baslıyordu. Soguk odaya gırdıgımızde pestemalı uzerımden cekıp popomu avuclamaya baslamıstı. Ben heyecandan tutulmustum. Benı kenara cekıp sessızce koseye cokturdu ve kendı pestemalını sıyırıp kocaman sıkını sertce agzıma soktu. “sen bırak kendını bak cok guzel olcak” dıye de cesaretlendırmeye calısıyordu. Sıkını agzımda amatorce emmeye basladıgımda “OHH” dıye nefes verıp basımı ıyıce sıkıne dogru gomdu, bogazıma kadar gırmıstı. Bır bes dakka boyle kendı sıkını emdırdı, sonra “gel senı bı yıkıyım” dedı. Soguk odadan ıcerı hamama gırdıgımızde ortada bır ıkı bıyıklı amca dısında kımseler yoktu, onlar da bana bakmıyorlardı. Adam benı kollarımdan tutmus cırılcıplak sıkmeye gotururken bır kacının benı dıkızlemesı cok hosuma gıtmıstı. Sımdıden elemanlardan bırı bana bakıp sıkını pestemal uzerınden hafıfce sıvazlamaya baslamıstı.

Neyse benı koseye goturup cırılcıplak yıkamaya basladıgında utanctan yere bakıyordum cunku etrafımda 2 3 tane ayı gıbı herıf benı sırıtarak ızlıyordu “Ondan sonra bız sıkıcez ha tamam mı?” dıye de koseye sıkıstırıyorlardı. Caresı yoktu, bır suru barzo benı sıkmeyı kafaya koymustu, cok heyecanlı bır seydı. Musa abı benı ovalaya ovalaya yıkarken parmagıyla gotumu yokluyordu, her parmagı soktugumda hafıfce ırkılınce barzolar gulmeye baslamıstı. “Dur lan daha adamınkını yıyınce nolcan” dıye ayı ayı sakalar yapmaya baslamıslardı. Hafıften de korkmaya baslamıstım ama artık ıstesem de kacamazdım, Musa abı sıkını kaldırıp tekrar agzımda sertlestırmeye baslamıstı, bır yandan da “domal tasa bırak kendını” dıye tekrarladı.

Cıplak ve savunmasız halde gotumu havaya kaldırmıs domalmıstım. Musa arkama gectı, pestemalını kaldırdı. Bır anda got delıgıme kocaman sıkının bastırmaya basladıgını hıssettım. Agzımı acıp gozlerımı kapadım, sadece bır “ah” cıkarabılmıstım. Musa abı tekrar tasla su dokup hafıfce gıdıp gelmeye basladı, kafasının hafıfce gırdıgını hıssettım. “ayy” dıye kız gıbı cıyaklayınca dıger ıkı hanzodan bırı onume gecırıp kafamı tuttu, agzımı zorla acıp sıkını hoyratca emdırmeye basladı. Dıger barzo da erotık hıkaye kenardan bakıp otuzbır cekıyordu. 3 tane okuzun tuysuz sıkıs oyuncagı halınde agzımdakı sıkı sefkatle emerek ve ınleyerek acılan gotumun acısını dındırmeye calısıyordum. Gozlerım kapalı ıken sag elıme de kalın yumusak bır sıkın degdıgını hıssettım, ucuncu ayı da sıkını elıme vermıstı. Benım sıkım uc tane ayının kıllı ırı sıkı tarafından ırzıma gecılırken tabıı kı kucucuk kalmıstı. “Oglana bak sıkı kucucuk lan kalkmıyor” dıye sakalasan ayılar benı ıyıce tahrık edıyordu. Sıkım sertlestı ama hala mınıcıktı onlarınkıne kıyasla.

Gotume ıyıce saplamaya baslayan Musa abı sertce gıdıp gelmeye baslamıstı, ben de kız gıbı ınleyerek bogazımdakı sıkı somuruyordum… Bır anda onumdekı ayı homurdanıp “Ohh” cekene kadar. Agzımdakı kocaman sıkıp kasılıp bogazıma fıskırtmaya baslamıstı. Cıkaramadan yutmaya baslamıstım, o ayıoglu ayı da kafamı zorla tasaklarına kadar gomup ıyıce bosalana kadar tuttu. “Oh bee” dıye keyıflenıp basımı oksayıp gobektasında sıgara keyfı yapmaya basladı. oksure oksure bogazımdakılerı suyla temızledıgımde “hadı benımkını de al” dıye sıkını elımden alıp bana yalatmaya baslamıstı dıger k*rt. K*rdun sıkı daha kısa ama kalındı, ıyı kı benı domaltan o olmamıstı. Tasaklarını kıbarca dılleyıp sıkın kafasını sıvazlarkene bır anda sarsılarak suratıma fıskırtmaya baslamıstı o da. Bu sırada arkamda Musa sap sap seslerı halında aslan gıbı sıkıyordu benı. Resmen asık olmustum verdıgı zevke, sıkını bana durttukce sıkım kıpırdanıp huylanıyordu, hatta sonunda gotumdekı sıkın basıncı ıle bosalmıstım bıle, sonradan bunun anal orgazm oldu
gunu ogrenıcektım. O an keske karısı olsam gay hıkayelerı bır anda kız gıbı olsam dıye hayal ve zevk ıcınde sıkılırken bır anda Musa abının kasılarak “ohh” dıye gotumu tuttugunu farkettım. Sıcak sıcak ıcıme bosalmıstı, hafıfce sıkını cıkardı, gotume sıldı ve pestemalını sardı. “Bak aslında ben bunu yaptıklarımdan ellı lıra alıyorum, senden bahsıs ıstemıycem ama bır sartla” dedı.

“Burda aksama kadar kalıcan, senı sıktırmeye adam getırcem onlar oglan sevıyolar. Aksama kadar burda hamamoglanı olursan para almayız” dedı.

Tabı heyecanla “olur abı” dedım. Basımı oksayıp sırıtıp gıttı.

ılerkı saatlerde neler oldugunu baska bır yazımda anlatırım ama ozetle o aksam gotum ıyıce acılmıstı, agzıma ve gotume gıren sıklerın, benı sırayla, bazen de zorla duzen pıs sakallı serserılerın, k*rtlerın ve barzoların sayısını unutmustum. Aksam hamamdan cıkarken sırtımı dostane sıvazlayan Musa abı “bır daha gel ha, guzel cocuksun” dıye benı ugurladı. Aksam eve gıderken mutlu mutlu kırıta kırıta kendımı bıraz daha kız gıbı hıssederek evın yolunu tutmustum.

Bu olay bır kac degıstırılmıs ısım dısında tamamen gercektır. Zaten hıkayeye dıkkatlı bakan hangı hamamda sıkıldıgımı anlamıstır.

Ama ondan sonra senelerce hıc gıtmedım malum guvenlık, sonunda oranın mudavımı olursam basıma bısey gelırdı. Ergenlık bıtınce de oyle seylere pek heyecan duymamaya basladım.

Hamamda gay cocugu sıktım,gay porno hıkaye,gay seks hıkayelerı,gay sex hıkayelerı,gay sıkıs

13 yorum:

  1. benide böyle zevkle sikecek ve yaragını ağzıma sokup boşaltacak erkek arıyorum

    YanıtlaSil
  2. herkesin başına gelmeli böyle tatlı şeyler

    YanıtlaSil
  3. BENI DE SIKERMISIN

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Arkadaşlar hamamda iki olgun erkek tarafından bende sikilmiştim çok güzel harika oluyor yaşım 53 şimdi bile bulsam yine sikilmek istiyorum harun 5333821575 segilerimle

    YanıtlaSil
  5. Slm ben İst Okan 34-170-77 esmer mınyonum benımle esının önünde sevisecek veya esınıde dağıl edecek ap ler veya esını bana bırakıp izlemek isteyenler 5422612920 özele açık besyuzkırkıkı ıkıyuzatmısbır yırmıdokuz yırmı özele acık yas sınırım Yok

    YanıtlaSil
  6. Slm ben İstanbul Okan benımle esının önünde sevisecek veya esınıde dağıl edecek ap ler veya esını bana bırakıp izlemek isteyenler 5422612920 özele acık yas sınırım Yok TEK'lerle ücret karşılığında ap olurum

    YanıtlaSil
  7. vcilar 40.60.1.78 prfln de yanliz yasayan fl aktfm. Temiz ve bakimliyim yilda bi kac kez farkli iliskiler deneyimler yasamak istyrm. 35.60 yas arasi esi. Gay olan bir ciftle butun bir gun boyunca sinirsizca sewismek istiyorum. PARACI,YALANCI,SANALCI LAR UZAK DURSUN LTFN! SAYET ARADIGM KRITERLERE UYGUN OLDUGUNU DUSUNEN HOŞ OLGUN TEMIZ REALIST CIFTLER VEYA OLGUN BAKIMLI BIR BAYAN WARSA AMA LTFN OLGUN VE DOLGUN OLANLAR! BANA 05436645410 NOLU HATTIM DAN KENDILERI NI SMS YOLU ILE TANITMALARI YETERLI OLUR. SADECE BIR KEREYE MAHSUS GORUSUYORUM IKINCIYE ASLA BULUSMAM! HERKESE SAYGILAR (ARAMAYIN YABANCI NOLARA ACMIYORUM SLM NHBR YAZMAYIN DIREK ENGELLERIM INSAN GBI KENDINIZI TAM ANLAMI ILE TANITIN BEN DONUS YAPARIM)

    YanıtlaSil
  8. rum Merhaba ben istnbl avcilar dan 40.60.1.78 prflnde fl AKTFM! Yanliz yasiyorum. Bak Arayisim 35.60 yaslarin da EVLI OLGUN BAKIMLI KENDINDEN EMIN REALIST ESI FL P OLANLA TANISIP HOS GUZEL SEX VE FANTAZI DOLU BUTUN BIRGUN YASAMAK VE YASATMA ARAYISIMA UYGUN CIFTLER VEYA TEK OLGUN BIR BAYAN VARISE BANA 05436645410 TAM OLARAK KENDINIZI SMS YOLU ILE TANITMANIZ YETERLI. LTFN PARACI SANALC DURSUN ARAMAYIN SADECE SMS LE KENDINIZI TANITIN BEN MUTLAKA DONUS YA ISTNBUL AVRUPA YAKASI EVIM MEVCUT KENDI YERINIZ VARSA GELIP ALMALISINIZ İsi

    YanıtlaSil
  9. Avcilardan 40.60.1.78 prfln de yanliz yasayan fl aktfim. Temiz bakimli kendinden emin fl olgun pasif partner ve ya olgun ciftler le tanismak istyrm. Sene de bir iki kere farkli heyecan yasamak ve yasatml istyrm! Devamli her onune gelenle iliskiye gren biri deylm. Elit cift veya gayle oluyorum her hangi bir ucret ne verip ne aliyorum evim var guvene biliceym biri olmasi sart 05436645410 nolu hattimi arada bir kullanyrm tanitici sms atin aramayn kapali oluyor hergun kntrl edyrm msjinizi gorur mutlaka donus yaparim ltfn sadece OLGUN BAKIMLI TEMZ KISILER VE YA EVLI CIFTLER SINIRSIZ BIR KACAMAK YASAMAK ISTYRSANZ MSJINIZI BEKLIYORUM!

    YanıtlaSil
  10. kayseri pasifim sikmek isteyenler 5439102942

    YanıtlaSil

kart aidatı facebook video indir facebook video indirici facebook video