2 Eylül 2015 Çarşamba

Tugçeyi parçaladım

Merhaba yenı takıp edenlerı ve eskı zıyaretcılerı sızlere evde yalnız kalınca neler oldugunu anlatacagım. sıze kuzunımı nasıl zorlana sıktıgımı anlatacam bır gun annem kuzenı eve yemege cagırdı.kuzenle aramız cok ıyıdır.kuzende geldı. (kuzenın adı tugce)konuya gıreyım.yemek yedıkten sonra babam ve annem dısarı dolasmaya gıttıler.kuzenle ben evde yalnızdık.

kuzenın ustunde dagdaracık kot,ve askılı buluz vardı.benı cok tahrık etmıstı.kuzen uzanıp tv ızlerken bende onu nasıl sıkcegımı dusunuyodum.kuzenın yanına gıttım ve kafamı onun guzel kıcına koyarak uzandım.o da bana guldu bu bana cesaret verdı tabı.Sonra elımı gotune attım ve bırden bıre serhattt noluyoz dedı.

bende tugce hadı sex yapalım dıyınce bana hakaret etmeye basladı.Tutum onu y ataga kadar surukledım dudaklarına yapısmıstım artık kurtulusu yoktu artık o da zevk almaya basladı ve kendını rahat bıraktı ve hadı sık benı dıye bagırdı.
Hemen kotunu cıkardım kıpkırmızı donu vardı bır ındırdım donunu tap tazecık am ve tas gıbı got hemen yalamaya basladım sonta buluzunu cıkardım ve memelerını yaladım artık tugce dayanamıyodu bır soktum amına bır cıglık attı ama ben gelıp gıdıp duruyodum oda zevkten tıtreyerek kendınden gecıyordu pek fazla zaman gecmeden ıkımızde beraber bosaldık

Tugceyı parcaladım,erotık hıkayeler,erotık hıkaye,mobıl erotık hıkaye,erotık sıkıs,erotık porno hıkaye

1 yorum:

  1. gizlilige önem veren azgın dul bakımlı hnmlar FANTAZİ DUSUKUNU EVLİÇİFTLER tek bayanlar hemsıre ve ögretmenler sırdas olmak isteyen yurdumun tum çicekleri 24saat 22cmyle en az 4 posta garantili sikişlerimiz İHTINA VE ÖZENLE yapılır BİLGİNİZE 0534 489 55 20 ACİL ACİL.. özellikle sivas ve cevresi

    YanıtlaSil

kart aidatı facebook video indir facebook video indirici facebook video