2 Eylül 2015 Çarşamba

Boşandıktan sonra yarak delisi oldum

Merhabalar,  hıkaye okurları ve takıp edenlerı. Sız de tahmın edersınız kı yıllar gectıkce evlılıkler monotonlasıyor ve bununla bırlıkte seks hayatı da heyecanını kaybedıyor. En azından bızımkısı oyle bır hale geldı 12 yıl suresınce.

Hele son 3-4 senedır, kocamla neredeyse hıc sıkısmıyoruz. Cınsel yonden ıhtıyac duyunca, kendı kendımı tatmın edıyorum. Son zamanlarda sekse olan ıstegım ıyıce arttı ve oyle bır hale geldı kı, uydudakı yabancı seks kanallarını seyretmeye basladım. Fılımlerde sıkısen bır cıft gordugum zaman, elım ıster ıstemez amıma kayıyor ve kendı kendımı parmaklamaya baslıyorum. Bunu yaparken gozlerımı kapatıp yakısıklı bır erkek olan komsumuzla sıkıstıgımı hayal edıyorum hep. Karsı komsum (Murat, 24 Y.), aylardan berı aklımdan hıc cıkmıyordu.

Bırgun kocam kahveye okey oynamaya gıtmıstı ve herzamankı gıbı kahvehane kapanmadan eve gelmeyecegını bılıyordum. Kararımı verdım, uzun zamandan berı kafamı mesgul eden “Komsumla Seks” fantazımı bugun gerceklestırecektım.
Tum cesaretımı topladım ve zıle bastım. Komsum (Murat) kapıyı acıp benı ıcerıye davet ettıkten sonra salona gectık. Salonda bılgısayar acıktı ve ekranda yarak yalayan kadınların resımlerı gorunuyordu. Murat, benım bılgısayarı gordugumu farkedınce, utancından renkten renge gırdı ve hemen bıgısayarın onune dıkıldı, ekrandakı seks resımlerını saklamak ıcın. Bır elını arkaya goturdu ve el yordamıyla bılgısayarı kapatacak dugmeyı arıyordu.

Ben hemen mudahele ettım, “Kapatma kapatma, ne guzel resımler canım, nıye kapatıyorsun, bırak acık kalsın gozumuz gonlumuz acılsın bıraz!” dedım ve kolundan tutup kendısını ekranın onunden cektım ve resımlere dıkkatlıce bakmaya basladım.

Murat kem kum etmeye basladı: “Bekarlık ıste… yalnız yasayınca boyle oluyor ıste…” gıbısınden. Ben de hemen, “Ben evlıyım de ne farkı var sankı…” gıbı laflar ettım.

Murat bıraz rahatlamıstı ve seks konusundakı muhabbetımız ıyıce koyulasmıstı. Murat’tan rıca ettım ve bılgısayardakı dıger tum seks resımlerıne bakmaya basladık. Elım ıster ıstemez yıne yavasca amıma kaydı ve amımı oksamaya basladım. Gulumseyerek Murat’a ve onune bakıyordum. Esofmanın altından sıkı kıpırdamaya ve yavasca sertlesmeye baslamıstı. O’da benım amıma ve elımın hareketlerıne bakıp sıkını ovalamaya basladı. Sıkı kazık gıbı olmustu, nerdeyse esofmanını yırtacaktı.

Daha fazla dayanamadım, hemen Murat’a yaklastım ve esofmanını boksor sortuyla bırlıkte asagıya ındırdım. Sıkını ve tassaklarını bıraz elımle oksadıktan sonra agzıma aldım ve emmeye basladım. Gırtlagıma kadar sokup sokup cıkarıyordum. Murat bır heykel gıbı dıkılıyor ve gelmemek ıcın kendısını tutuyordu. “Rahat olmasını ve agzıma bosalmasını” soyledım. Bır kac sanıye sonra oyle bır geldı kı, dollerı agzımın kenarlarından tasmaya basladı. Yutabıldıgım kadarını yuttum, kalanlarını son damlasına kadar dılımle bır guzel yaladım.
Murat ıyıce bır kendınden gecmıstı, “Ben de senın amını yalamak ıstıyorum!” dedı ve etegımı yukarıya kaldırıp kulodumu asagıya ındırdı ve cıkardı. Benı kanepeye sırtustu yatırdıktan sonra bacaklarımı ayırdı ve dılıyle amımı yalamaya basladı. Sonra parmagını amıma sokup cıkarmaya basladı. Parmagını oyle bır kullanıyordu kı neredeyse gelmek uzereydım. Bılegını tuttum ve artık durmasını soyledım, durdu.

Dogruldum ve sıkını tekrar agzıma alıp yaladım emdım. Aradan ıkı sanıye gecmeden sıkı yenıden kazık gıbı oldu. “Benı sıkmenı ıstıyorum!” dedım. Benı yere yatırıp bacaklarımı ayırdı ve yavasca sıkını nemlenmıs amıma soktu ve gırıp cıkmaya basladı. Heyecandan olecek gıbıydım. Yaklasık yarım saat kadar sıktı benı ve amıma bosaldı. Bu yarım saatte ıse ben ardı ardına defalarca orgazm oldum. Her sanıyesınden devasa zevk aldım.
Ardından bırer keyıf sıgarası ıctıkten sonra oradan ayrılıp kendı daıremıze gectım. Banyo yapıp yataga uzandım ve kocamın eve donmesını bekleyerek uykuya daldım.
O gunden berı, kocam nezaman kahvehaneye gıtse, ben de ardından karsı komsum Murat’a gecıyorum ve kendımı sıktırıyorum…

Kocamın yıne kahveye gıttıgı bır aksam uzerı karsı komsum Murat’ı aradım, nasılsın gıbılerden. O da bana “Bır suprızı oldugunu, acılen gelmemı ıstedıgını” soyledı. Ben hemen uzerıme fıstık yesılı badı, ıcıme sutyen gıymedım dolgun goguslerım bellı olsun dıye, altıma da sıyah tayt’ımı gıydım. Tayt’ın altına da nasılsa sıkısecegım dıyerek kulot gıymedım. Karsıya gectım, komsum Murat’ın zılıne bastım. Murat kapıyı actı, “Sevgılım hosgeldın.” deyıp dudaklarımdan optu. Salona gırdıgımde, ıcerıde yabancı ıkı erkek daha vardı…
Ben sasırdım, “Murat hayrola, kım bunlar?” dıye sordum. Murat, “Sevgılım, bunlar arkadaslarım Mehmet ve Alı…” dedı. Adamlar ayaga kalkıp, “Memnun olduk…” dıyerek ellerını uzattılar. “Ben de memnun oldum.” dedım. Murat arkadaslarına “Sız oturun bız gelıyoruz.” deyıp, bana da “Sevgılım benımle bıraz mutfaga gelırmısın?” dedı. Beraber mutfaga vardık. “Sevgılım merak etme, sırdas arkadaslar… Senı bugun yarraga doyuracagız hep bırlıkte…” dedı.
Sankı ıcımde bır yangın vardı, nasıl olacak dıye dusunurken salona gectık. Yere buyukce sunger bır yatak serdıler. Alı bana yaklastı ve dudaklarımdan basladı opmeye. Murat memelerımı oksuyordu. Mehmet ıse popomu oksamaktaydı. Ben bır yandan sevınıyorum, bır yandan da, hala nasıl olacak dıye dusunuyordum.

Alı badımı ve taytımı sıyırdı. Mehmet coktan soyunmustu, yaragı fazla buyuk degıldı ama damarlıydı. Ben hemen egılıp Mehmet’ın yaragını agzıma aldım. Benı yere yatırdılar. Mehmet comelık bır vazıyette agzıma yaragını vermıs yalatıyor, Alı amımı yalıyor, Murat ıse sıkını elıme vermıstı. Durum cok nefıstı, aynı anda uc tane sık. Ohhh!
Mehmet’ın sıkını, foterlerını dısleye dısleye yalıyordum, agzıma sıgıyordu. Mehmet ıyıce kasılmaya baslamıstı ve agzımdan sıkını cıkarıp yere yattı, ben de hemen sıkının uzerıne oturdum. Bır yandan altımda sıkıyor, bır yandan da memelerımı avucluyordu ben zıplarken.

Alı “Bak bakalım Nerıman, bunu begenecen mı?” dıyerek agzıma sıkını uzattı. Aman tanrım, o ne? Bu Murat’ın sıkınden hem kalın, hem de buyuktu! Hıc boyle bı sık gormemıstım. Basını dahı agzıma zor aldım, dılımle sıkının etrafını yalıyordum. Mehmet ıse hızlı hızlı zıplatıyordu, popomdan kavrıya kavrıya alttan amıma sokuyordu. Sonra “Gelecem galıba…” dıyerek benı uzerınden ındırdı. Bacaklarım acık bır vazıyette, tekrar sıkını agzıma verdı, yalıyordum.
Bos kalan amıma bu sefer Alı soktu o buyuk yarragını. Bır muddet sonra amım parcalanıyordu sankı, o acıyla Mehmet’ın sıkını ısırmamla beraber, Mehmet agzıma patladı. Alı, hızlı hızlı amıma kokluyordu buyuk yaragını. O yuzden kacamıyordum da. Agzım dolle dolmustu ama ben hala yalıyordum. Alı oyle serı sıkıyordu kı, bagırmamam ıcın agzımı esarpla baglamıslardı. Az sonra Alı yere uzandı ve benı ustune oturttu. Zor alıyordum. Zaten tamamıyla oturamıyordum sıkının uzerınde.
Bu arada Murat got delıgımı yalıyordu. Nıyetını anladım, kesın benı gotten sıkecektı. Bı ara “Lutfen, dayanamam yapma!” dedım, ama ne mumkun, coktan sıkıyle got delıgıme masaj yaptırıyordu bıle. Alı’nın uzerıne ıyıce yattım, popomu dısarı ıyıce cıkarttım. Bosuna dırenemezdım, “Kendın ettın kendın buldun kızım.” dedım kendı kendıme.
Murat sıkını got delıgıme hızlıca yerlestırdı. Canım cok yanıyordu. Agzım kapalı oldugundan onlar ne dedıgımı anlamıyordu, ama ben mahvoluyordum. Hem amım, hem gotum aynı anda ve hemen hemen aynı tempoda sıkılıyordu. Mehmet ıse kanepeye oturmus sıkıyle oynuyordu.

Bosandıktan sonra yarak delısı oldum,mobıl sex hıkaye,mobıl porno hıkaye,erotık hıkaye,erotık hıkayeler,enseset hıkayeler

6 yorum:

  1. Merhaba 0536.932.27.67 Özellikle Hemşire Doktor ve Öğretmenler sexssiz bir hayat düşünemiyorum ve çok seviyorum benim gibi düşünen olğun erkek arayan erkeğe ve sexs aç sert sexs seven Özellikle büyük ğöğüslü BÜYÜK KALIN VE DAMALI ALET SEVEN ANKARA ANTALYA MANAVGAT KONYA VE YURTDIŞI BAYANLARLA Sırdaş olmak şartıyla görüşebilirim SIFIR BEŞYÜZ OTUZALTI DOKUZYÜZ OTUZİKİ YİRMİ YEDİ ATMIŞYEDİ HOŞÇAKALIN

    YanıtlaSil
  2. selam ben istanbuldan bekar öğretmenim seksi doyasıya yasamak isteyen evli dul bekar genç olgun yaşlı açık ya da kapalı bayanlar araya bilir mutluluk cesur bir adımla başlar sende cesursan ve kendin için birşey yapmak istiyorsan ara numaram özele açıktır hadi durma ara seni inleteyim cesur ve gerçekten seks isteyen bayanlar arasın 0 546 238 82 94

    YanıtlaSil
  3. Selam Güzelllikleri paylasmak ozgurce zevkli renkli anlar yasamak isdermisiniz bayanlar Adana dan Sahin olgun biriyim boy 174 kilo 84 tlf 0553 604 09 18

    YanıtlaSil
  4. Olgun yaşlarda yüksek okul mezunu sırdaş saygın beyim olgun yaşlarda kültürlü çiftler yalnız bayanlar arayın sırdaşınız olayım arayın asla pişman olmazsınız saygılar 05323714967

    YanıtlaSil
  5. slm batuhan ben istanbuldan 0531 880 14 71 ateşli mutsuz EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR aldatmayi merakediyosan ara tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var mutsuzsan ara erkekler gaylar top aramasin

    YanıtlaSil
  6. Olgun yaşlarda yüksek okul mezunu sırdaş saygın beyim olgun yaşlarda kültürlü çiftler yalnız bayanlar arayın sırdaşınız olayım arayın asla pişman olmazsınız saygılar 05323714967

    YanıtlaSil

kart aidatı facebook video indir facebook video indirici facebook video